lördag 9 april 2011

Fria Ligan tar över Coriolis

Ja, så var det dags för Fria Ligan att axla manteln och på allvar börja producera rollspelet Coriolis. Det kommer bli jäkligt bra! Diskussioner har förts en tid men nu kan vi släppa nyheten. Att ta över Coriolis är naturligtvis något som gör oss ohyggligt glada. För att fira det har vi öppnat upp vår alldeles egna sajt - frialigan.se - besök oss där.

Det enda tråkiga med allt det här är att Järnringen lägger ner (läs mer på deras sajt). För min del kan jag säga att om Järnringen inte hade funnit hade jag aldrig börjat läsa rollspel igen (Mutant: UA, 2003), eller börjat frilansa för dem 2008. Ett stort tack till Järnringen!

Ytterligare en stor nyhet är att Fria Ligan även tar över produktionen av Svavelvinter rollspelet. Läs mer på  Erik Granströms blogg och på frialigan.se.

Slutligen - vad händer med Irrfärder utan slut? Jag kommer fortsätta blogga här men även på Fria Ligans blogg och hoppas att ni ska fortsätta följa mig här.

Ni har naturligtvis en massa frågor - ställ de här eller ännu heller på Fria Ligans sajt! Vi ses där!

måndag 4 april 2011

Nya sätt att titta på Irrfärder

I dagarna kom flera nya sätt att kolla in Blogger-bloggar. Det är väldigt enkelt. Skriv bara in "view" efter bloggens url och välj sätt att titta på. Själv gillar jag mosaic.

I faller med Irrfärder utan slut skriver ni helt enkelt:

http://irrfarderutanslut.blogspot.com/view

Ha kul!

Vill ni veta mer, kolla här.