måndag 21 februari 2011

Nästa Fenixartikel, nästan klar

Dags för en lite uppdatering. Jag kan väl säga att det inte finns mycket att säga - tyvärr. Vi är nu nästan färdiga med nästa Fenixartikel om prospektörsklanerna i Gränsrymden. Som det ser ut just nu, blir det nog den sista artikeln om Gränsrymden i Fenix. Sen blir det ett uppehåll till höstens Fenix när mittbilagan öppnar upp en annan del av tredje horisonten. Det är i alla fall förhoppningen.

Anledningen är att vår bildmakare inte hinner göra så mycket bilder och mittbilagan kommer kräva en hel del kartor och mugs. Det betyder ju inte att Gränsrymden är slut, två scenarion ska skrivas under våren med målet att funka som konventsscenarion på Lincon och SSK.

Nog om det - en del undrar säkert vad som hänt med Iskallt inferno och Maskmakaren och det enkla svaret är väl, typ nästan ingenting. Jag skulle säga att det beror på att ett annat projekt står och stampar lite just nu och då tappar man lätt motivation. Så enkelt är det. Tids nog kommer de, tids nog.

2 kommentarer:

  1. Undrar spänt vad det kan vara för projekt. Mer teasning ;)

    Sen hoppas jag att sådär lagom till början av Juni så släpper ni och Järnringen ett jättesläpp med allt ert material som ligger i groparna, En stor super-Coriolischock typ.

    SvaraRadera
  2. Haha - vi vill ju inte chocka ner alla, det går ju inte för sig.

    Men innan juni får vi väl göra ett försök, misslyckas vi kommer iaf D3K ut på Lincon.

    SvaraRadera