fredag 13 augusti 2010

Något jag inte skulle läsa på tunnelbanan...


Många av mina nördvänner har inte kommit ut på sin arbetsplats om sitt rollspelsintresse och kan sonika inte ta med sig rollspelsböcker dit eller bli sedda på tunnelbanan, läsandes i dylik tingest.

Jag har hållit koll på Deathwatch, det nya WH40K spelet som är nära förestående. Men deras collectors edition är inget jag skulle vilja bli sedd med på tunnelbanan.


5 kommentarer:

 1. Jag tycker det vore fantastiskt att se någon på tunnelbanan med denna märkliga bok. Rollspelare generellt måste sluta fega med sin hobbyn. Min mening är att denna feghet är en del i hobbyns dåliga rykte.

  Gå ut och gör rollspel rumsrent!

  SvaraRadera
 2. Well , det finns gränser för vad jag kan stå för ;) - som ändå läser mina andra rollspel öppet på tunnelbana och pendel.

  SvaraRadera
 3. Haha ja kanske! Folk skulle nog bli ganska nyfikna. Jag ser nog problemet ur en mer logisik synvinkel. Vem orkar bära på 4 kg bok?

  SvaraRadera
 4. Den där luntan är ju helt störd! Jag tycker det är jobbigt nog att läsa fantasy eller SF på tunnelbanan, rosa-lila böcker med guld och allt för ofta nån brallis på framsidan. Men jag ser fram emot spelet.

  SvaraRadera
 5. Hehe, jag kanske var oklar men det där är en box med luntor i.

  Apropå brallisar så brukar jag välja den brittiska upplagan om möjligt, för då slipper man sånt och även laserpistoler som är gjorda för tre-åringar.

  SvaraRadera