fredag 23 juli 2010

Iskallt Inferno

Nu kan jag berätta att vi just anmält ett scenario till Stockholms Spelkonvent 2010 som går av stapeln 17-19 september. Scenariot heter Iskallt Inferno och utspelar sig på jätteplaneten Surha, precis intill (ur astronomisk synvinkel) transshuramolnet och Gränsrymden.

Scenariot är lite speciellt, då det är författat av vår första gästskribent, Adam Palmqvist (mer känd som coffinshaker på Järnringen Forum). Adam står för historien och idéerna och vi på Fria Ligan hjälper till med produktion, korrektur och layout.

Det är förhoppningsvis ett av många framtida gästspel på Fria Ligan.

Jag avslutar med en kort teaser på scenariot. Mer inom en snar framtid.
...

Ett öronbedövande tjut hördes och skytteln började vibrera kraftigt vid inträdet i Surhas atmosfär. ”Det blir lite turbulent nu, när vi passerar stormfronten”, meddelade piloten lakoniskt över högtalarna, men det sista hördes knappt när skytteln slog in i stormfronten. Zebo såg hur hans kamrater tyst började be till ikonerna, medan legosoldaterna mittemot bara stirrade stint framåt.

Uppdraget var att hämta något från en övergiven gruvbas, Dhaab, något värdefullt och något som krävde närvaro av legosoldater. Ett rutinjobb var det sagt, men Zebo kände på sig att det inte skulle bli riktigt så enkelt…

2 kommentarer:

  1. Nice! När får man som spelledare (jag är samma Guendolin som på Järnringens forum) ta del av äventyret? Och hinner man i så fall speltesta det innan SSK?

    SvaraRadera
  2. Jag har meddelat SSK att du är intresserad av att SL:a så de kommer säkert kontakta dig.

    Scenariot är inte färdigt, men enligt SSK ska det vara färdigt senast två veckor innan, så det är nog då det kommer vara färdigt med layout etc.

    Mao vet jag inte i nuläget om du kommer hinna det med din grupp innan SSK. Det är dock redan speltestat en gång av konstruktören och en av oss i Fria Ligan ska köra det i sin spelgrupp är det tänkt.

    SvaraRadera