fredag 30 oktober 2009

Ljusblomman Affisch


Vår superba layoutare och konstnär, Christian har slängt ihop en liten affisch som sätts upp på konventet. För er andra finns den nu här att beskåda.

torsdag 29 oktober 2009

Horisontens Ände

Äntligen öppnar Horisontens Ände upp här!

Hemsidans syfte är att verka som plattform för Coriolis Pdf projekt som vi (jag, Nils Karlén och Christian Granath) startar för att ge lite nya ingångar till Coriolis via en ny äventyrsplats, Asteroidstation Djachroum.

Det första materialet som ligger upp beskrrver kort asteroidstationen och de karaktärer som man kan spela i vårt konventsscenario Ljusblommans Mörka Blad på SSK 2009.

Första sidan öppnar med ett meddelande från Samul Dhorat som är ingången till konventsscenariot.

Allt eftersom kommer vi lägga upp mer material och nedladdningabara pdfer med inriktning på oilka aspekter i Coriolis. För mer detaljer kom och besök oss och lämna gärna kommentarer här.

tisdag 27 oktober 2009

SSK närmar sig

Om blott 3 dagar är det dags för SSK igen. Ni undrar säkert vad som händer med den där hemsidan jag utlovat. Kan vi leva upp till det vi säger, och det kan vi. Sista korr-genomgång och sättning är väldigt nära inpå konventet, nämligen på onsdag kväll.
Då kommer sidan upp som till en början innehåller:

*Korta data om Gränsrymdens historik
*En interaktiv karta på Gränsrymden med plaster och korta krokar.
*En interaktiv karta på Asteroidstation Djachroum
*Korta beskrivningar av livet på asteroidstationen
*En beskrivning inklusive mugshots på de olika karaktärer man kan spela på konventscenariot Ljusblommans Mörka Blad.

onsdag 14 oktober 2009

Mugs


Följer upp mitt senaste tema med mycket bild och lite text. Här är ett exempel på karaktär till konventsscenariot. Alla karaktärer kommer ha inskrivet sin relation till de andra karaktärerna som frivilligt stöd för att rollspela dem.

måndag 12 oktober 2009

Framsida på Ljusblomman


I väntan på annat att presentera får ni hålla till godo med framsidan på scenariot. Bilden är från Coriolis Regelbok, men passar utmärkt i scenariot.

fredag 9 oktober 2009

Ljusblommans mörka blad färdig

Äntligen har vi filat ihop det sista på Ljusblommans mörka bald och mejlat iväg det till SSK för distribution till konvents-SL. Nästa vecka ska vi skriva de sista texterna till hemsidan och få upp den.