måndag 12 oktober 2009

Framsida på Ljusblomman


I väntan på annat att presentera får ni hålla till godo med framsidan på scenariot. Bilden är från Coriolis Regelbok, men passar utmärkt i scenariot.

8 kommentarer:

 1. Mycket trevligt. Hoppas inte det dröjer allt för länge innan scenariot dyker upp på sidan. Vår spelargrupp har abstinens! :)

  SvaraRadera
 2. Ärligt, så lägger vi layout nu. Målet är att ha scenariot, metaplott och äventryslandskapet Asteroidstation Djachroum ute i november.

  SvaraRadera
 3. Hehe, fick en färdiglayoutad version av scenariot i kväll, 34 sidor späckade med spänning -ser fram emot att få dela ut den!

  SvaraRadera
 4. Najs! Du behöver ingen som testspelar? :P

  SvaraRadera
 5. Tror det står i nåt tidigare inlägg att vi redan har speltestat.

  SvaraRadera
 6. Hehe, jag vet, tyckte det var värt ett försök i alla fall. Verkar vara ett spännande scenario, synd att man har förhinder under konventet.

  SvaraRadera
 7. "Illustrationer: Martin Bergström". Betyder det att han gjort alla illustrationer till äventyret? Några nya? Vem har gjort karaktärerna? Nyfiken.

  SvaraRadera
 8. Well, det betyder att alla bskurna bilder ur regelboken är gjorda av honom. Däremot är kartor och mugs gjorda av Christian Granath. Ev kommer det även nya bilder i framtida pdfer.

  SvaraRadera