tisdag 15 september 2009

Ljusblommans Mörka Blad på SSK

Äntligen har Ljusblommans Mörka Blad dykt upp på Stockholm Spelkonvents hemsida. Kolla in den här . Inom kort dyker det även upp en teaser, men för er som vait här på Irrfärder utan slut så har ni nog redan fått höra en del.

4 kommentarer:

 1. Detta kan bli väldigt fint. Tråkigt att Stockholm ligger så långt bort bara.
  Det finns ingen möjlighet att Ljusblommans Mörka Blad dyker upp till BSK eller kanske nästa Gothcon långt in i framtiden?

  SvaraRadera
 2. Att den dyker upp på något annat konvent kan jag inte lova. Vi planerar ju en serie pdf:er som ska läggas upp för nedladdning på nätet och först ut kommer scenariot och ett äventyrslandskap vara.

  Så du kommer iaf ha möjligheten att få tag i scenariot på det sättet, om det är till någon glädje.

  Dessutom ska de komma två fristående scenarion i samma "metaplott". Jag hade en fundering på om de skulle komma till Gothcon, men det ska ju klaffa med tidpunkter, etc -så jag lovar inget.

  SvaraRadera
 3. Mums pdf. Det kommer vara till mycket glädje även om det är en speciell känsla att spela ett scenario på konvent naturligtvis.

  Om nått av ert arbete skulle komma till Gothcon skulle jag bli överlycklig. :)

  Sagt det förut men av det jag läst så verkar detta väldigt lovande. Nästan lite så att man glömt av Ikonernas Nåd som man trånat efter så länge. :p

  SvaraRadera
 4. Wow, det är nog den bästa komplimang man kan få i Corioliskretsar -att du nästan glömt Ikonernas Nåd! Vi tackar (Pdf-projektgruppen)! :D

  Pdferna ska bli bra att få iväg så sakteliga. Några av dem kommer förhoppningsvis i Fenixnummer. Det är under planering.

  SvaraRadera