lördag 26 september 2009

En besättningsmedlem

Eftersom vi inte fått upp vår sida ännu, ger jag ett smakprov på en av Hjältarna man kan få spela på spelkonventet.

UBAR A’GHENI, LÄKARE OCH MYSTIKER
Själen är minst lika viktig som kroppen.
Du är från det fjärran Ehad i Awadhi-systemet. Men det är något du sällan talar om, det förflutna har varit och gjort sitt. Du är den du är, idag. Det enda de andra vet om dig är att du tidigare varit fältskär. Av den gamle kaptenen har de fått höra att du var med under stridigheterna under den ökända Hashika-incidenten. Det är något du vill glömma och skäms över. Det förflutna är det förflutna. Efter de illdåd du bevittnade, skar sig något i din själ. Det var nära att Mörkret tog dig. Om du inte fått vägledning av Uppenbarelsen hade du aldrig hamnat på rätt väg igen. Uppenbarelsen skänkte dig också krafter som du trodde var förbehållna ikonerna. Nu vet du att du har ett kall och en skyldighet att aldrig svika dina medmänniskor och vänner.

» RELATION TILL SAMUL: Kaptenen var den som tog hand om dig när Mörkret höll på att sluka dig. Utan honom hade du aldrig klarat dig igenom det.
» RELATION TILL DAKARAI: Du småler när du ser Dakarai betrakta sig och sina medmänniskor med lustens ögon. Det påminner dig om en svunnen tid.
» RELATION TILL ZEBO: Löjtnanten har varit med om samma saker som du, men ännu inte sett ljuset i tunneln. Det är viktigt att du håller koll på honom.
» RELATION TILL HADRIM: Den lilla vesslan, hans prat och idéer är som små ökendjinner, fulla av spratt och impulsivitet.
» RELATION TILL VIRAZ: Du respekterar Viraz, han har som du en inre kärna av lugn. Vad han än säger, kan man veta att det är väl genomtänkt.

» VÄRDEN: Mystiker, Mörk Hemlighet I, Djupt troende, Mystisk gåva III (Kanalisering +3), Medicin 15, Naturvetenskap 9, Humaniora 13, Manöver 11, Rörlighet 11, Skjutvapen 10, Spaning 10, Öde 15.
» VULKANPISTOL INIT 12 / ATT 10 / PAR -2 / SKADA 3
» LÄTT RUSTNING Skydd 5
» UTRUSTNING
: M-kit med 10 M-doser, två vulkanmagasin, tagg, medalj som är svartfärgad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar